Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

2MP 1080P AHD Kamera QH-V470SC-N

 • Polna HD ločljivost - AHD Analog High Definiton open standard
 • Živa slika v realnem času brez zamud, ker ni odvisna od računalniškega omrežja
 • Nekompresirana (!) živa slika brez deformacij zaradi kompresije
 • Prenos slike in zvoka do 500 metrov po običajnem video koaksialnem 75 omh kablu
 • Preprosta uporaba - za namestitev ne potrebujete znanja računalništva
Šifra: QHV470SC

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ

Redna cena: €79,00

Spletna cena €75,05

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

 1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
 2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
 3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
 4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
 5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
 6. Z vami smo že več kot 25 let !
 7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

Model proizvajalca: QH-V470SC-N
Sistemski nabor čipov: IMX322 + NVP2441H
Slikovni senzor: 1/2.8 '' SONY EXMOR CMOS
Ločljivost: 1080P, 2.0MP
Objektiv: 3,6 mm fiksen objektiv
IR CUT: DA
Infrardeče LED: Da / 24 LED

 

 • Full HD 1080P resolucija - Živa slika v realnem času: popolnoma brez zamud, ker ni odvisna od računalniškega omrežja
 • Popolnoma nekompresirana živa slika brez posegov v sliko, kot je običajno pri drugih tehnologijah zaradi stiskanaja slike oz. kompresije
 • Preprosta instalacija in uporaba - ne potrebujete znanja računalništva in brez zapletenih LAN omrežnih nastavitev.
 • Upotabite lahko obstoječe video-nadzorne povezovalne koaksialne kable, lahko celo z ALU vodnikom! Slika in zvok potekata po istem (koaksialnem) kablu, doseg do 500 metrov

 

ahd kamera za videonazor

 

AHD CCTV je sistem visoko visoko-ločljivostnega analognega video nadzora, ki uporablja obstoječe koaksialne kable za prenos video slike polne HD ločljivosti (720p in 1080p) med AHD kamero in AHD DVR snemalnikom.

AHD omogoča pošiljanje in ogled slike do 1080p ločljivosti (1920 x 1080) v ne-stisnjeni kvaliteti po istih standardnih koaksialnih kablih, ki so se že dosegaj uporabljali za standardne analogne CCTV kamere PAL ločljivosti (v nadaljnjem tekstu SD CCTV – Standard Definition Closed Circut Television – televizija zaprtega kroga standardne ločljivosti), tako da ni potrebe za menjavo kablov v primeru, da nadgrajujete starejši analogni sistem video nazora. AHD lepo deluje tudi na koaksialnih kablih, ki niso iz čistega bakra oz. imajo aluminijasto sredico le prevlečeno z bakrom.

odgovori na pogosta vprašanja o AHD video nadzoru

Sama živa slika AHD kamere je praviloma boljša kot pri IP kamerah enakih optičnih lastnosti zato, ker morajo IP kamere pred transportom video podatke stisniti z MPEG kompresijo, kar pa nujno spremeni sliko (opaznost poslabšanja je odvisna od stopnje in načina kompresije in samega dogajanja v sliki, temu rečem kompresijski efekt).

Za popolnost informacije moram povedati, da poleg MPEG kodiranja (stiskanja/kompresiranja) z običajno kompresijo cele slike, obstajajo tudi novi načini pametnega MPEG kodiranja, kjer se bolj močno kodirajo nepomembni deli slike, pomembni deli slike pa manj ali pa sploh ne. Taki načini kodiranja so na voljo IP kamerah najvišjega cenovnega razreda, saj poleg izpopolnjenega algoritma zahtevajo še višjo procesorsko moč kot IP kamere z običajnimi standardiziranimi profili MPEG kodiranja MPEG.

AHD video prenaša videosignal na daljših razdaljah kot njegova visoko-ločljivostna konkurenta HD-SDI ali IPC, in brez težav z razpoložljivo pasovno širino in brez latence (zakasnitve) in pasovno širino vprašanj, kar je lahko problem pri IP kamerah.

Zelo uporabna prednost AHD sistema je tudi možnost prenosa slike, zvoka in krmiljenja (OSD ali PTZ) po enem samem koaksialnem kablu – klasični analogni video nazor je potreboval za to ločene kable za zvok, sliko in kontrolo.

Najbolj pomembna prednost AHD je verjetno njegova stroškovna učinkovitost – v večini primerov je strošek AHD sistem primerljiv ali pa minimalno višji od klasičnega SD CCTV video nadzornega sistema – v vsakem primeru pa je znatno cenejši od IP ali HD-SDI rešitev iste zmogljivosti. To pa ne pomeni, da IP in HD-SDI nimata določenih prednosti za specifične primere, a za večino potreb klasičnega varovanja in nadzora je AHD optimalna izbira upoštevajoč kompromis med ceno in zmogljivostjo.

 

 

 

Dodatne informacije
DELKO KODA QHV470SC
Proizvajalec Qihan
Oznaka proizvajalca QH-V470SC-N
Popup okno koda gorazd