Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

Akumulator FIAMM 12FGL17

12V 17 Ah
Šifra: 12FGL17

Razpoložljivost: Ni na zalogi

FIAMM

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

 1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
 2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
 3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
 4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
 5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
 6. Z vami smo že več kot 25 let !
 7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

Fiamm serija FGL je konstruirana za predvideno življensko dobo 10 let (ob upoštevanju standardiziranih pogojev uporabe).

 • FIAMM
 • 12FGL17
 • Napetost : 12V
 • Teža : 
 • Kapaciteta : 17 Ah
 • Nastavki : M5
 • Dimenzije :   (DxŠxV)
 • Namen uporabe : Ta serija baterij popolnoma ustreza za uporabo kot izvor energije za bolj zahtevne UPS sisteme.

Namen uporabe : Splošna uporaba; UPS sistemi, Alarmni sistemi, Telefonska oprema, Zasilne luči, ...

OPIS :
Vsi akumulatorji FIAMM so svinčeno kislinski akumulatorji z ventili za regulacijo (valve regulated lead acid - VRLA). Za te vrste akumulatorjev je značilno, da gre kisik, ki nastane kot posledica elektrolize vode na koncu polnenja na pozitivni plošči skozi poseben separator na negativno ploščo, kjer tvori svinčevsulfat in vodo, tako da dodajanje vode ni potrebno. Uporabljeni materiali, dovršena oblika in stroga kontrola proizvodnega procesa zagotavljajo visoko razmerje uporabne energije, glede na enoto prostornine in teže. FIAMM akumulatorji delujejo v temperaturnem razponu od -20°C do +50°C-. 

Video

Dodatne informacije
DELKO KODA 12FGL17
Proizvajalec FIAMM
Oznaka proizvajalca 12FGL17
Dolzina (mm) 181mm
Širina v (mm) 76
Višina (mm) 167
Napetost (v) 12
Kapaciteta (ah) 17Ah
Teža (kg) 5.95
Terminal Round M5
Tehnologija AGM, VRLA