Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

Akumulator za motor YT12B-4 (12V 11Ah 151 x 70 x 130)

 • YT12B-4
 • 150x70x130
 • Y11
 • 12V 10Ah
 • 210 EN

Akumulatroji PowerSport FA serije so tovarniško napolnjeni in aktivirani hermetično zaprti AGM akumulatorji.

Šifra: 12H12L

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ

Redna cena: €63,00

Spletna cena €56,71

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

 1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
 2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
 3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
 4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
 5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
 6. Z vami smo že več kot 25 let !
 7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis
 • Moto akumulator
 • Napetost : 12 V
 • Kapaciteta : 11 Ah
 • Največji zagonski tok : 210 A 
 • Dimenzije (mm) : DxŠxV (+/- 2 mm) 150 x 70 x 130
 • moto akumulator YUASA zamenjava : YT12B-4

Moto akumulator za motorje, motocikle in motorna kolesa VMF POWERSPORT VRLA

AGM akumulatorji so podskupina VRLA akumulatorjev, kjer je elektrolit napojen na stekleni volni. Napredna tehnologija eliminira izgubo vode. Pri AGM tehnologiji odpade potreba po kontroliranju nivoja elektrolita in njegovem periodičnem dopolnjevanju.
Tehnologija izdelave svinec-kalcij omogoča AGM akumulatorjem, da zadržijo specifično gostoto elektrolita več kot tri krat dlje kot običajni akumulatorji, izdelani v svinec-antimona tehnologiji. To v praksi pomeni manjše samo praznjenje akumulatorja in posledično daljše časovne presledke med vzdrževalnim polnjenjem, kadar akumulator ni v aktivni uporabi.

Ker je vsa žvepelna kislina absorbirana v stekleno volno, specialne plošče ter separatorje, ni nevarnosti, da bi prišlo do škode zaradi izteka žveplene kisline.
Ti akumulatorji so tovarniško aktivirani ( 'Factory Activated' ) in so po kontrolnem polnjenju pripravljeni za takojšnjo vgradnjo v vozilo, saj jih ni potrebno napolniti s kislino. Ker so hermetično zaprti, dopuščajo tudi več svobode pri izbiri položaja pri namestitvi akumulatorja v vaše vozilo.

Akumulatroji PowerSport FA serije so tovarniško napolnjeni in aktivirani hermetično zaprti AGM akumulatorji. Njihova prednost je da so pripravljeni za takojšnjo uporabo, kar pa je lahko tudi njihova pomankljivost - proces samo praznjenja namreč teče od dneva njihove aktivacije v tovarni proizvajalca, zato vam svetujemo, da pred njihovo vgradnjo preverite stopnjo napolnjenosti in jih po potrebi dopolnite s kontrolnim polnjenjem s pomočjo pametnega polnilnika. Iz istega razloga je potrebno med dolgotrajnim shranjevanjem vse akumulatorje - resda akumulatorje z AGM tehnologijo zaradi bistveno manjše stopnje samo praznjenja manj pogosto - potrebno občasno dopolniti s kvalitetnim polnilnikom akumulatorjev. AGM Powersport FA Akumulator je lahko nameščen v katerikoli položaj, brez nevarnost puščanja elektrolita.

Dodatne informacije
DELKO KODA 12H12L
Proizvajalec VMF
Oznaka proizvajalca VMF Powersport FA YT12B-4
Plus levo/desno plus levo
Referenca YT12B-BS
Dolzina (mm) 150mm
Širina v (mm) 70
Višina (mm) 130
Terminal/priključek Y11
Napetost (v) 12
Kapaciteta (ah) 10Ah
Zagonski tok (A) 210
Tehnologija Svinčeni (Pb), BS (Hermetični akumulator), AGM
Alternativni izdelki (sorodni temu izdelku):
Akumulator za motor YG12B-4 GEL (12V 10Ah, 150 x 69 x 130) Akumulator za motor YG12B-4 GEL (12V 10Ah, 150 x 69 x 130)

Redna cena: €79,00

Spletna cena €71,10