Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

Baterija T101

Šifra: T101

Razpoložljivost: Ni na zalogi

Redna cena: €9,60

Spletna cena €8,64

GP Batteries

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

 1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
 2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
 3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
 4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
 5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
 6. Z vami smo že več kot 25 let !
 7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis
 • KX-T9000, KX-T9050BH
 • Proizvajalec : GP Batteries 
 • Oznaka : T101
 • Tip baterije : Ni-Cd
 • Napetost : 4,8 V 
 • Kapaciteta : 600 mAh 
 • Oznake drugih proizvajalcev : KX-T9000, KX-T9050BH

OPIS :
Polnilne Ni-Cd GP Baterije se uvrščajo med najbolj priznane polnilne baterije na našem trgu. Zagotavljajo vam dolgo avtonomijo.

NASVET:
Slušalke telefona ne odlagajte vedno na polnilno postajo, saj tako povišujete prag spominskega efekta glede na naravo Ni-Cd celic. Baterijo do konca izpraznite in potem napolnite do konca ( čez noč ). Pazite na pravilno polariteto priključkov.

Dodatne informacije
DELKO KODA T101
EAN koda 4891199004810
Proizvajalec GP Batteries