Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

OŽGAN UMBER PIGMENT

Vrhunski visokokakovostni pigment za modeliranje. Izbrani pigmenti, namenjenih izključno modelarjem. Serija osnovnih potrebnih in pogosto uporabljenih barv, ki jih je mogoče mešati. AK Interaktivni pigmenti so veliko bolj fini od vseh obstoječih izdelkov na trgu in vsebujejo skoraj 3-kratno količino drugih vodilnih blagovnih znamk po nižji ceni. Ti pigmenti se lahko uporabljajo suhi ali mokri, odvisno od vašega okusa in cilja, ki ga poskušate doseči. Mešajte jih s Pigment Fixer ali White Spirit, če jih žeite nanesti kot mokre. Ko se odločite za sušenje pigmentov, jih lahko kasneje pritrdite s Pigment Fixer ali White spirit.

Šifra: AK143

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ
€4,86

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

  1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
  2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
  3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
  4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
  5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
  6. Z vami smo že več kot 25 let !
  7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Dodatne informacije
DELKO KODA AK143
EAN koda 8436535571432
Proizvajalec AK Interactive