Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

Coolmorph polimorfna termolabilna plastika 250g

 • ponovno jo uporabite kolikokrat želite (končan izdelek preprosto postavite v vročo vodo in spet lahko pričnete znova)
 • polimorfna plastika je popolnoma bio-razgradljiva
 • 100% neškodljiva in nestrupena
 • trd granulat preide v polimorfno obliko pri temperaturi 42°C (uporabite izključno vodo)
 • ko se oblikovan izdelek ohladi je izdelek trd, a vsseno fleksibilen
Šifra: COOL250

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ

€11,50

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

 1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
 2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
 3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
 4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
 5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
 6. Z vami smo že več kot 25 let !
 7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

Cool polimorfna termo plastika

Coolmorf je toplotno občutljiv plastičen polimer v obliki trdega granulata, ki se pri temperaturi 42°C združi in preide v stanje, podobno plastelinu. Po kratkotrajnem segrevanju granulata v vroči vodi se belo obarvani granulat počasi razpusti in preide v obliko mehke prozorne plastične mase, ki jo lahko oblikujemo z golimi rokami ali orodjem v poljubno obliko vse dokler se ne prične ohlajati.

Možnosti uporabe polimorfne termo plastike so neizčrpne - od idejnih prototipov novih izdelkov, scenskih rekvizitov do "resne" uporabe pri hišnih opravilih, popravilu različnih naprav in izdelavi nadomestnih delov.

Polimorf je najtrdnejša verzija polimorfne plastike na trgu in njena takojšnja izjemna moč ter obstojnost ji zagotavljata širok razpon uporabe tudi v primerih, kjer sploh ne bi pomislili da bi uporabili plastiko

Možnost obarvanja (v osnovi belega) granulata z specialnimi pigmentnimi barvami kot tudi možnost naknadnega barvanja končanih izdelkov še dodatno razširita možnosti uporabe polimorfne plastike.

Kako uporabimo granulat polimorfne plastike

 1. preprosto postavite granulat v primerno količino vroče vode (42°C)
 2. počakajte kratek čas da se bel granulat v vroči vodi razpusti in poveže v prozorno polimorfno maso
 3. skrbno zberite polimorfno maso iz vode in jo pričnite oblikovati z rokami ali kalupom v želeno obliko
 4. dopustite končanemu izdelku da se popolnoma ohladi ter otrdi
 5. če želite izdelek še dodatno oblikovati ga ponovno segrejte

 

Natančen prikaz celotnega postopka ter nasvete za uporabo ter galerijo izdelkov si oglejte v pripeti PDF datoteki (pod spodnjimi slikami)

 

 


 

Video

Dodatne informacije
DELKO KODA COOL250
EAN koda 760625695905
Proizvajalec Razni