Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

Elektro E-MAXX brushless

Šifra: TRAXXAS390864

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ

Redna cena: €660,00

Spletna cena €640,20

Traxxas RC

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

  1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
  2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
  3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
  4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
  5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
  6. Z vami smo že več kot 25 let !
  7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

Z novim E-MAXX-om smo se povzpeli na naslednjo stopnjo zabave in užitkov. Ima vse karakteristike modela T-MAXX z razliko, da je ta model gnan z brezkrtačnim lektro-motorjem Castle Mamba Monster 2200KV. Za napajanje lahko uporabljate 7,2V ali 8,4V pakete(14,4V do 16,8V) ali pa 3S LiPo baterije, ki pa niso priložene!! Pravtako ni priložen polnilec baterij!!  Za lažjo vožnjo skrbi Traxxas TSM sistem (Traxxas Stability Manegament)
Model ima vgrajen elektronski regulator hitrosti, ki omogoča gladko in mirno vožnjo naprej, nazaj in lepo kontrolo zaviranja. Novi model E-Maxx-a ima vso elektroniko in servo motorje zaščiteno proti vlagi in vodi, tako, da lahko model vozite tudi, ko je teren vlažen ali moker. Za zavijanje ima kar dva močna servo motorja, polosovine pa so mu namenili od nitro modela Revo. Ima tudi drsečo sklopko, ki preprečuje obrabo polosovin pri močnem pospeševanju. Najvišja hitrost modela je do 100km/h (z LiPo baterijami) Daljinski upravljalec je TQ 2,4GHz Traxxas Link.

Model je dobavljiv v štirih različnih barvnih kombinacijah.

Baterije in polnilec niso priloženi !!

Video

Dodatne informacije
DELKO KODA TRAXXAS390864
EAN koda 020334394835
Proizvajalec Traxxas RC