Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

Fine Surface Primer L (svetlo siva)

  • Fin osnovni premaz v spreju 180ml
  • Svetlo siva brava
  • Za plastiko in kovino
Odličen posebno tanek površinski premaz, ki se uporablja za makete in druge aplikacije. Omogoča boljši oprijem barve. Lahko se ga mokro brusi. Dobro se drži plastike in kovine. Vsebuje zelo fin pigment.
Šifra: TAMIYA87064

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ
€13,83

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

  1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
  2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
  3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
  4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
  5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
  6. Z vami smo že več kot 25 let !
  7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

VNETLJIVO

OPOZORILO: GORLJIVO Ne hranite na soncu. Po končani uporabi operite roke z vodo. Če pride vsebina steklenice v stik z očmi, hitro operite oko s tekočo vodo in poiščite zdravnika. Če pride tekočina v stik s kožo, jo operite z veliko mila in vode. V primeru, da zaužijete izdelek, nemudoma poiščite zdravniško pomoč. Izdelek ne sem priti v stik s toplotnimi viri in odprtim ognjem. Izdelek hranite izven dosega otrok! Če izdelek pride v stik s kožo lahko povzroči draženje, suho kožo. Inhaliranje hlapov lahko povzroči omotico, glavobol, vrtoglavico, nezavest in v primerih prevelike izpostavljenosti celo smrt.

NAVODILA: Izdelek uporabljajte v dobro prezračenem prostoru. Ni primerno za uporabo pri manj kot 10°C. Pred uporabo površino dobro očistite. Pločevinko močno in pogosto pretresite pred nanosom. Nanašaj v enakomernih zamahih približno 20 -25 cm stran od površine. Nikoli ne nehajte sprejati na površini, ki jo barvate. Sprejajte preko površine, ki jo barvate. Naredite 2 – 3 lahke nanose barve, dokler ne dosežete željenega učinka. Po koncu sprejanja pločevinko obrnite na glavo in posprejajte 2 do 3 sek., nato polčevinko obrnite in obrišite sprejno šobo z Alkoholom.

Dodatne informacije
DELKO KODA TAMIYA87064
EAN koda 4950344870646
Proizvajalec Tamiya