Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

LED vrv, RDEČA, dolžina 10 m

Šifra: LXD3W10R

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ

Redna cena: €55,00

Spletna cena €27,50

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

 1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
 2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
 3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
 4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
 5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
 6. Z vami smo že več kot 25 let !
 7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

KONTROLER ZA SVETLOBNE EFEKTE PRILOŽEN !
LED vrvi so odličen pripomoček za novoletno ali vsakodnevno okrasitev vašega doma in okolice ali pa za ustvarjanje želenega ambientnega razpoloženja / svetlobe. Kontroler omogoča 8 različnih funkcij svetlobnih efektov. Izdelek je zaradi visoke odpornosti na negativne vremenske vplive primeren tako za notranjo kot za zunanjo dekoracijo poslovnih objektov, hiš, vrtov, stopnišč, ter ostalih zunanjih elementov.

Do 10x manjša poraba električne energije v primerjavi s klasičnimi svetlečimi vrvmi z običajnimi žarnicami. Primer; običajne svetleče vrvi z navadnimi žarnicami imajo pri 8 m okoli 100W porabe, LED vrvi pa imajo na 100m odvisno od barve LED diod, 144 ali 244 W porabe !

Do 10x daljša življenska doba !
Primer; življenska doba običajnih svetlečih vrvi (lučk) je ~ 10.000 - 20.000 ur, medtem ko je življenska doba LED vrvi (LED dioda) 50.000 - 100.000 ur !

Tehnične podrobnosti:

 • Nazivna napetost : AC 220 V / 50 - 60 Hz
 • Konfiguracija LED vrvi : premer 13 mm, 3 žice
 • Konfiguracije LED : 36 LED / m
 • Specifikacija LED diod : 2 V / 20 mA => rdeča, rumena; 3,4 V / 20 mA => bela, modra, zelena
 • Poraba / meter : 1,44 W => rdeča, rumena; 2,44 W => bela, modra, zelena
 • Delovna temperatura : -20 ~ +60 °C
 • Okoljska zaščita : IP44
 • Pakiranje : barvna embalaža s slovenskimi navodili

Dodatne informacije
DELKO KODA LXD3W10R
Proizvajalec Razni