Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

LRP Čoln Deep Blue 330 HYDRO RTR

2.4GHz tehnologija – Simultana vožnja več modelov brez medsebojnih motenj / Varnostni sistem - propeler se vrti samo v vodi / Opozorilni sistem za baterije - opozarja kdaj je baterija prazna, vendar še dovolj hitro, da čoln pripeljete k obali / Priložena LiPo-2S baterija / Velik pospešek – idealno za velike bazene in ribnike / Kovinska povezava krmila / Lahko upravljanje in nadzor / RTR – Pripravljen na plovbo / Ojačan propeler / Rezervni deli na voljo / Priloženo stojalo za čoln
Šifra: LRP310106

Razpoložljivost: Ni na zalogi

Redna cena: €65,00

Spletna cena €61,74

LRP

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

  1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
  2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
  3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
  4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
  5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
  6. Z vami smo že več kot 25 let !
  7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

LRP Deep Blue 330 Hydro je LRP-jev prvi hidroplan. Zaradi svoje izjemne konstrukcije je izredno okreten in skoraj leti nad vodo. Model ima vse funkcije, ki jih potrebujete za varno in udobno vožnjo: opozorilni sistem baterije, inteligentno povezovanje z daljincem, nepremočljiva elektronika **, varnostni sistem za motor, sistem za opozarjanje prazne baterije in ojačan propeler. Zaradi 2.4GHz oddajnik je domet modela do 100m

Lastnosti

2.4GHz tehnologija – Simultana vožnja več modelov brez medsebojnih motenj
Varnostni sistem - propeler se vrti samo v vodi
Opozorilni sistem za baterije - opozarja kdaj je baterija prazna, vendar še dovolj hitro, da čoln pripeljete k obali
Priložena LiPo-2S baterija
Velik pospešek – idealno za velike bazene in ribnike
Kovinska povezava krmila
Lahko upravljanje in nadzor
RTR – Pripravljen na plovbo
Ojačan propeler
Rezervni deli na voljo
Priloženo stojalo za čoln

* Pri nepoškodovanem trupu, pravilno nameščenem in zatesnjenem pokrovu
** Ne velja za oddajnik in polnilnik

Dodatne informacije
DELKO KODA LRP310106
EAN koda 4250068162356
Proizvajalec LRP