Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

Moto akumulator Y60-N30L-A (12V 28 Ah 185x126x170)

  • Y60-N30L-A

Kapaciteta: 28 Ah/10HR

Šifra: 12S30D

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ

Redna cena: €82,00

Spletna cena €73,80

Poweroad

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

  1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
  2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
  3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
  4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
  5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
  6. Z vami smo že več kot 25 let !
  7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

Izboljšana odpornost proti koroziji • Dodatno okrepljen pred tresljajem • Nizko samopraznjenje • Izboljšana življenjska doba • Za motorje z nameščenimi dodatnimi električnimi porabniki ali za motorje z visoko kompresijo • Višji zagonski tokovi (glede na conventional serijo)

Proizvajalec : Poweroad
Model proizvajalca: C60-N30L-B
Tehnologija: STD / High Performance
YUASA zamenjava: 53030

TEHNIČNE LASTNOSTI:
Napetost: 12 V
Kapaciteta: 28 Ah/10HR
Zagonska moč : 280 A (CCA @-18C, SAE standard)
Polnilni tok: 2,80 amp.

DIMENZIJE / TEŽA:
Dimenzije - dolžina (mm): 185 mm, +/- 2 mm
Dimenzije - širina (mm): 126 mm, +/- 2 mm
Dimenzije - višina (mm): 170 mm, +/- 2 mm
Terminali (tip priključka): 3
Polariteta: -ΠΠΠ+o
Količina elektrolita: 1,77 lit.
Teža 5,70 kg

VSEBINA KOMPLETA :
V kompletu: 1 x akumulator, 1 x navodila za uporabo, 1 x kislina , vijaki

OPOMBE - Navedena vrednost zagonskega toka predstavlja orientacijsko vrednost. - Kapaciteta akumulaterja je izražena v Ah/10HR - Akumulator je predviden za pokončno vgradnjo - Standarden akumulator s potrebnim vzdrževanjem nivoja elektrolita in rednim polnjenjem - Akumulator je pred uporabo potrebno formirati s priloženo kislino- Akumulator NI formiran - Med uporabo akumulatorja je potrebno občasno kontrolirati nivo elektrolita in ga po potrebi dopolniti z destilirano vodo. - Če motor dlje časa ni v uporabi (zima!) akumulator priključite na sodoben večstopenjski zunanji polnilec in vzdrževalec akumulatorjev, kjer ga imate lahko priključenega dlje časa brez skrbi za stanje vašega akumulatorja. Z uporabo vzdrževalca akumulatorja boste občutno podaljšali življensko dobo akumulatorja. Ob nakupu vprašajte za nasvet in svetovali vam bomo optimalno rešitev, prilagojeno vašemu izbranemu modelu akumulatorju !

Dodatne informacije
DELKO KODA 12S30D
EAN koda 3830025610420
Proizvajalec Poweroad
Oznaka proizvajalca C60-N30L-B
Plus levo/desno plus desno
Referenca Y60-N30L-A
Dolzina (mm) 185mm
Širina v (mm) 126
Višina (mm) 170
Napetost (v) 12
Kapaciteta (ah) 28Ah
Zagonski tok (A) 280
Tehnologija Svinčeni (Pb), Elektrolit v tekočem stanju