Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

Opel Kapitän 2-vratni Kupe

 • Merilo: 1:35
 • Težavnost 4
 • Samostojni model
 • Plastična maketa
Šifra: ICM35476

Razpoložljivost: Ni na zalogi

€20,98

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

 1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
 2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
 3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
 4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
 5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
 6. Z vami smo že več kot 25 let !
 7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

Težavna stopnja: 4
Merilo: 1:35
Dolžina: 132 mm
Število sestavnih delov: cca. 127

Težavna stopnja 1 do 5 (1 najlažje -> 5 zelo zahtevno)

Podjetje ICM

ICM Holding je Ukrajinski proizvajalec, ki dela tako za nacionalni trg, kot tudi za številne države v Evropi, Severni Ameriki, Avstraliji in Aziji. ICM-jeva kakovost maket je njihova prva prednostna naloga. Mednarodno priznanje je mogoče doseči le z upoštevanjem najvišjih proizvodnih standardov. Vsako leto ICM na trg pošlje mnoge nove izdaje, ki večinoma še niso bile proizvedene s strani drugih podjetij. V primerjavi z Revell, Tamyia, Ebbro in Italerijem je ICM pozicioneran nekje vmes. Njihovi modeli so lepo definirani in tudi ulitki zelo lepo izdelani.  

Trivia:

Kapitän je potniški avtomobil sodobne konstrukcije, ki je temeljil na šasiji takratnega Opla. Od leta 1938 do leta 1940 je bilo proizvedenih 25.370 avtomobilov. Na začetku je bil avtomobil uporabljen za osebno rabo osebja Wermacht in Luftwaffe. Ti avtomobili so bili uporabljeni tako na zahodni, kot vzhodni fronti vse do konca druge svetovne vojne. Avtomobili Kapitän so bili izdelani v različni verzijah, še posebej pa je izstopalo 3.422 avtomobilov, ki je imelo doje vrat.

Dodatne informacije
DELKO KODA ICM35476
EAN koda 4823044402915
Proizvajalec ICM
Tip makete Starodobni avtomobili
Težavnostna stopnja Level 3
Merilo 1:35
Pakiranje SAMOSTOJNI MODEL