Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

Hitri polnilec GP PowerBank U421 (40min!) + 4 x ReCyko AA + USB Adaptor WA22 2.4 A

 • Hitro in varno polnjenje - 7 stopenj/mehanizmov zaščite pri poljenju 1~4 AA ali AAA baterij v katerikoli kombinaciji!
 • 4 ločeni polnilni kanali AA/AAA za neodvisno plnjenje
 • Čas polnjenjea: 40min ~ 2,5 ure
 • Zaznava okvarjene baterije / zaznava vstavljene primarne (nepolnilne) baterije
 • Priložen USB napajalni kabel in USB Adaptor WA22, s katerim lahko hitro napolnete tudi vaše mobilne telefone ( 5V / 2.4 A!)
Šifra: 3/2504

Razpoložljivost: Ni na zalogi

Redna cena: €25,00

Spletna cena €20,00

GP Batteries

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

 1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
 2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
 3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
 4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
 5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
 6. Z vami smo že več kot 25 let !
 7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

Polnilnik Powerbank U421 je izjemno hiter inteligenten polnilec za polnjenje polnilnih AA in AAA NiMh baterij, katerega poglavitna prednost so štirje ločeni polnilni kanali z vdelani številnimi nadzorni mehanizmi, ki zagotavljajo popolnoma individualno polnjenje vsake baterije posebej – točno tako kot je potrebno, da bodo vaše baterije vedno v top formi brez škodljive prenapolnjenosti.

Dodatna ugodnost: priložen še brezplačen hiter (2.4A!) napajalnik za telefone!

Polnilnik Powerbank napajamo s priloženim AC>USB pretvornikom GP WA22, ki pa ga lahko (kadar ne polnimo polnilnih baterij) uporabimo tudi za hitro neposredno polnjenje vašega telefona z visokim tokom 2.4 A (običajni polnilni tok pri USB polnilnikih je 1A, zato bo vaš telefon pri polnjenju z tem pretvornikom napolnjen enkrat hitreje, kot pri polnjenju z običajnim USB pretvornikom)

Zakaj ima ta polnilnik vgrajenih 7 kontrol polnjenja in varnostnih zaščit ?

Kadar baterije "hitro" polnimo, pomeni da jih polnimo z višjimi polnilnimi tokovi, ki pa ob odsotnosti varoval in zaščit lahko povzročijo škodljiv in prekomeren dvig temperature nad predpisano mejo, ki sčasoma uniči aktivni material v bateriji.

Do dviga temperature pride, kadar baterija iz različnih vzrokov ni več sposobna absorbirati prihajajočo energijo in se zato le-ta pretvori v škodljivo toploto. Skrben individualen nadzor polnjenja v tem polnilcu v kombinaciji z vgrajenimi ločenimi temperaturnimi varovali zagotavlja, da se baterije v tem polnilcu ne bodo poškodovale!
Uporaba različnih "hitrih" polnilcev brez vgrajenih zaščit ter varoval in hitro polnjenje z osnovnimi polnilnimi algoritmi je razlog za večino predčasno uničenih polnilnih baterij.

Če boste baterije polnili s tem polnilcem, vaša baterija nikoli ne bo prenapolnjena – brez škode boste polnili tudi baterije različne stopnje izpraznjenosti (ki se v običajnih polnilcih prenapolnejo) - saj polnilnik pred pričetkom analizira zdravje in stopnjo napolnjenosti vsake posamezne baterije, med samim polnjenjem pa jo ves čas nadzoruje in prekine polnjenje takoj bo ugotovil da je baterija v celoti napolnjena ali pa da se je temperatura dvignila nad predvideno stopnjo.

Polnilnik polni eno, dve, tri ali štiri AA ali AAA NiMH polnilne baterije v katerikoli kombinaciji. Ločeni polnilni kanali omogočajo nadzorovano polnjenje vsake posamezne baterije in preprečujejo okvaro polnilnih akumulatorjev baterij zaradi prenapolnjenja. V vsakem posameznem ločenim polnilnem kanalu lahko polnite 1 baterijo (AA ali pa AAA)

Priložene 4 polnilne baterije Recyko+

Priložene so 4 polnilne akumulatorske baterije LSD (low self discharge) GP Recyko+ AA velikosti, ki so praktično brez samopraznjena in obdržijo energijo vsaj 8 mesecev ! Si idelane polnilne za baterije za vse energijsko zahtevne naprave. Zaradi zmožnosti hitrih in visokih praznjenj so idelana izbira za didgitalne fotoaparate in še posebej za bliskavica – »fleš« se bo opazno hitreje »pobral« !

Lastnosti in funkcije polnilnika

 • Polni 1 do 4 kose AA ali AAA NiMH polnilnih baterij
 • Vgrajeni 4 medsebojno neodvisni polnilni kanali
 • Metode prekinitve polnjenja:
  - Individualna minus delta napetost (-dV)
  - Individualni temperaturni senzor
  - Individualni varnostni timer
 • Zaščita pred previsoko temperaturo
 • Zaščita pred obratno polariteto
 • Zaznava primarnih ali poškodovanih baterij
 • Zaznava okvarjenih baterij
 • Preprosti kontrola z LED svetlobnimi indikatorji
 • Napajanje preko računalnika, polnilnika mobilnih telefonov ali kateregakoli običajnega USB polnilnika z mikro USB priključkom
 • USB/mikro USB polnilni kabel

Čas polnjenja (1 do 4 AA ali AAA) : 40 ~ 160 min
Specifikacije vhodne napetosti: DC 5.0V, 1.0A~2.1A ( pretvornik iz AC > USB in napajalni kabel je priložen ! )

Polnjenje / izhodne karakteristike

Skupno število neodvisnih kanalov: 4
Polnilni tok po kanalu / channel charging :
1xAA-DC1.4V 3600mA
2xAA-DC1.4V 1800mA
3xAA-DC1.4V 1200mA
4xAA-DC1.4V 900mA
1xAAA-DC1.4V 1500mA
2xAAA-DC1.4V 770mA
3xAAA-DC1.4V 510mA
4xAAA-DC1.4V 380mA

LED indikacije

Postopek preverjanja baterij (prvih 10 sekund): Zaznana je slaba / ne-polnilna - primarna baterija ; Trenutna napolnjenost baterije: >90% / 50-90% / 10-50% / <10%
Postopek polnjenjenja / Ni vstavljene baterije / Polnjenje v teku: Red (Flashing), Green, Amber(Flashing) / Ko se polnjenje zaključi se vključi vzdrževalno polnjenje

V dobavi je vključeno :

1 x napajalni kabel USB to Micro USB (ni primeren za prenos podatkov, temveč zgolj za napajanje polnilnika ali polnjenje vašega telefona )
4 x Ni-Mh polnilne akumulatorske baterije Recyko+ AA
1 x AC-USB adapter WA22
1 x Polnilnik Powerbank U421
1 x NAvodila

Dodatne informacije
DELKO KODA 3/2504
EAN koda 4891199158858
Proizvajalec GP Batteries