Naroči se na RSS vire

RENATA Batteries

Baterije Renata : Renata AG je z dnevno proizvodnjo preko milijona baterij ena od treh največjih svetovnih proizvajalcev gumb baterij *

* več podrobnih dejstev o RENATA AG si preberite na dnu strani
Renata baterije : podjetje RENATA AG je ustanovil 1952  Kurt Zehntner kot proizvajalca mehanskih sestavnih delov za švicarsko urarsko industrijo, proizvodnjo pa je razširil na izdelavo gumb baterij leta 1974. Podjetje se je leta 1982 združilo z  SMH Swiss Corporation for Microelectronics and Watchmaking Industries Ltd , ki se je nato leta 1998 preimenovalo v The Swatch Group.

 

Danes je  RENATA AG z centralo v  Itingenu zraven Basla (Švica) sestavni del skupine Swatch in vodilni proizvajalec ter dobavitelj gum baterij za urarje ter vodilni proizvajalec mikro-baterij v svetovnem merilu za vse vrste elektronskih naprav  (medicinski aparati, RFID, radijske povezave, industrijska merila ... )

 

Sodobna tovarna v Itingenu, kjer so na enem mestu združene vse pomembne službe (razvoj, kontrola proizvodnje, prodaja in marketing) je visoko avtomatizirana in omogoča izdelavo več kot milijona baterij dnevno. RENATA AG tako proizvaja  srebrno-oksidne baterije za ure, cink-zrak baterije za slušne aparate, litijeve 3V baterije za industrijske uporabnike v raznoraznih vejah: elektro,  telekomunikacije, medicina, računalništvo ... RENATA AG proizvaja tudi kompleten asortiman nosilcev za litijeve baterije.

 

Zahvaljujoč podrobnemu poznavanju proizvodnega procesa si je Renata v vseh teh letih pridobila ugled kvalitetnega in zanesljivega proizvajalca baterij. Konstantno visoka zmogljivost in nespremenljiva kvaliteta njihovih baterij je posledica pregovorne švicarske natančnosti v nadzoru kvalitete in nepriznavanju kompromisov v proizvodnji, saj RENATA AG nadzoruje celoten proizvodni proces - od podrobnega preverjanja vhodnih surovin  do natančnega testiranje končnih izdelkov.

 

Podjetje EBAX d.o.o. je pooblaščen dobavitelj RENATA AG , zato ste lahko prepričani, da v naši distribuciji dobite originalne baterije, neposredno  iz tovarne RENATA AG.