Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

Spitfire F Mk.IX ProfiPACK

 • Merilo: 1:72
 • Težavnost 4
 • Samostojni model
 • Plastična maketa
 • Fotojedkani deli priloženi
Šifra: EDUARD70122

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ
€16,20

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

 1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
 2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
 3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
 4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
 5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
 6. Z vami smo že več kot 25 let !
 7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

Težavna stopnja: 4
Merilo: 1:48
Dolžina:  mm
Razpon kril:  mm
Število sestavnih delov: NA

Težavna stopnja: 1 do 5 (1 lahko -> 5 zelo zahtevno)

ProfiPACK - kompleti

ProfiPACK je naša osnovna visokokakovostna izdaja plastičnih kompletov. Vsak komplet ProfiPACK vsebuje kompletni komplet za plastične modele z dodatnimi predmeti za različne variante istega modela, fotojedkane dele, Eduardove oznake in velik decalski list, ki pokriva štiri do šest možnosti označevanja s šablonami. Kompleti ProfiPACK so izdelani v 1/48, 1/72, 1/144 in 1/32 merilih. Ta vrstica je zlahka prepoznavna s svojo oranžno obarvano škatlo in z novimi izdajami, dodaten logotip ProfiPACK. Starejši kompleti ProfiPACK so imeli črno škatlo in imeli tudi ime ProfiPACK. Kompleti ProfiPACK so namenjeni vsem zmernim izkušenim modelarjem.

Dodatne informacije
DELKO KODA EDUARD70122
EAN koda 8591437517138
Proizvajalec Eduard
Tip makete Starodobna letala
Težavnostna stopnja Level 4
Merilo 1:72
Pakiranje SAMOSTOJNI MODEL