FIAMM RES Gel

Fiamm RES "stanovanjska energetska shramba" je cenovno učinkovita, varna in zanesljiva rešitev shranjevanja energije pridobljene iz vaših virov obnovljive energije za stanovanjsko uporabo.

Fiamm RES je bil načrtovan z namenom, da vam zagotovi varno in stroškovno učinkovito optimizacijo zmogljivosti vašega sistema pridobivanja energije iz obnovljivih virov - ker boste skladiščili vašo presežno električno energijo v RES sistemu, ne boste samo znižali vaše stroške za energijo, izognili se boste tudi posredovanju viška energije v javno omrežje.

Fiamm RES vam omogoča zniževanje računa za energijo in omrežnino, saj z shranjevanjem vaše presežne energije optimizira stroškovno učinkovitost vašega enegetskega sistema.

RES serijo hišnih backup sistemov sestavljaja 6 modelov z kapaciteto do 12.5 kwh, ki na voljo v 24v ali 48v izvedbi .RES sistem hišnega neprekinjenega rezervnega napajanja zagotavlja zanesljivo neprekinjeno napajanje v vseh okoliščinah, zlasti pa v primeru motene dobave energije iz zunanjega napajalnega omrežja

tabela modelov slika fiamm akumulator
namen uporabe fiamm akumulator

Ni izdelkov, ki bi se ujemali se tem izborom.

Imate kakršnakoli vprašanje o izdelkih iz skupine FIAMM RES Gel?

Pokličite nas na telefon (01) 541 51 60, (04) 234 33 33 in (05) 630 1 630 in z veseljem vam bomo odgovorili na kakršna koli vprašanja o izbiri izdelkov iz skupine FIAMM RES Gel. Pokličite nas ali pa nas obiščite v Kranju, Ljubljani in Kopru in skupaj bomo poiskali optimalno rešitev!