Išči po
Cena
 1. €0
  €5
  0 -  5
Napetost (v)
 1. 1,45
 2. 3
 3. 1,55
Kapaciteta (ah)
 1. 0Ah
  1Ah
 2.  
 3. -
Višina (mm)
 1. 1
  8
 2.  
 3. -

Renata baterije

Renata AG je z dnevno proizvodnjo preko milijona baterij ena od treh največjih svetovnih proizvajalcev gumb baterij *

* več podrobnih dejstev o RENATA AG si preberite na dnu strani, pod slikami izdelkov
Podjetje RENATA AG je ustanovil 1952  Kurt Zehntner kot proizvajalca mehanskih sestavnih delov za švicarsko urarsko industrijo, proizvodnjo pa je razširil na izdelavo gumb baterij leta 1974. Podjetje se je leta 1982 združilo z  SMH Swiss Corporation for Microelectronics and Watchmaking Industries Ltd , ki se je nato leta 1998 preimenovalo v The Swatch Group.

 

Danes je  RENATA AG z centralo v  Itingenu zraven Basla (Švica) sestavni del skupine Swatch in vodilni proizvajalec ter dobavitelj gum baterij za urarje ter vodilni proizvajalec mikro-baterij v svetovnem merilu za vse vrste elektronskih naprav  (medicinski aparati, RFID, radijske povezave, industrijska merila ... )

 

Sodobna tovarna v Itingenu, kjer so na enem mestu združene vse pomembne službe (razvoj, kontrola proizvodnje, prodaja in marketing) je visoko avtomatizirana in omogoča izdelavo več kot milijona baterij dnevno. RENATA AG tako proizvaja  srebrno-oksidne baterije za ure, cink-zrak baterije za slušne aparate, litijeve 3V baterije za industrijske uporabnike v raznoraznih vejah: elektro,  telekomunikacije, medicina, računalništvo ... RENATA AG proizvaja tudi kompleten asortiman nosilcev za litijeve baterije.

 

Zahvaljujoč podrobnemu poznavanju proizvodnega procesa si je Renata v vseh teh letih pridobila ugled kvalitetnega in zanesljivega proizvajalca baterij. Konstantno visoka zmogljivost in nespremenljiva kvaliteta njihovih baterij je posledica pregovorne švicarske natančnosti v nadzoru kvalitete in nepriznavanju kompromisov v proizvodnji, saj RENATA AG nadzoruje celoten proizvodni proces - od podrobnega preverjanja vhodnih surovin  do natančnega testiranje končnih izdelkov.

 

Podjetje EBAX d.o.o. je pooblaščen dobavitelj RENATA AG , zato ste lahko prepričani, da v naši distribuciji dobite originalne baterije, neposredno  iz tovarne RENATA AG.

 

 

 

Izdelki 1 do 20 od skupaj 61

na stran

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Izdelki 1 do 20 od skupaj 61

na stran

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Zgodovina podjetja RENATA AG

RENATA AG : Preizkušena kvaliteta od 1974

1974: Prva proizvedena gumb baterija
1982: Renata postane del švicarske korporacije Swatch Group Ltd
1983: Prva proizvedena 3V litijeva gumb baterija
1999: Renata pridobi ISO 9001 cerifikat
2005: Pričetek proizvodnje HT baterij
2010: Zagon proizvodne linije baterij brez živega srebra
2011: Renata pridobi ISO 14001 standard
2012: Pričetek MP serije

The Swiss Power Source

Zakaj izbrati baterije Renata?

- Renata AG je vodilno podjetje v proizvodnji gumb baterij
- Renata AG je eden od treh največjih svetovnih proizvajalcev gumb baterij
- Kvaliteta proizvodnje je pod strogim in neprekinjenim nadzorom. Interni razvojni oddelek neprestano izboljšje tehnologijo in tako zagotavlja kvaliteto, ki jo kupci pričakujejo, ko kupijo baterijo Renata.
- V sodelovanju s svojimi kupci razvija in izdeluje inovativne, cenovno sprejemljive, okolju prijazne in visoko kakovostne rešitve za urarsko industijo in industrijske aplikacije.
- Renata je s svojimi izjemno kvalitenimi srebrno-oksidnimi baterijami brez prisotnosti živega srebra postavila standarde kvalitete v proizvodnji baterij za ročne ure.

Dosežki

Dejstva o podjetju
RENATA AG

- Visoko motivirani zaposleni v 25 državah po svetu
- Lasten R&D oddelek, ki skrbi za konstantno kvaliteto in inovacije
- Dnevna proizvodnja RENATA AG presega  1'000'000 gumb baterij
- Distribucija izdelkov v več kot 100 držaav