Termoplastični polimer

Polimorfna termo labilna plastika je posebna vrsta trde plastične mase, ki se v stiku z temperaturo nad 40 stopinj omehča in se iz popolnoma trdega stanja pretvori v maso, ki jo lahko oblikujete z golimi rokami brez uporabe sile. Material lahko neomejeno oblikujete dokler se ne ohladi. Ko se ohladi, je popolnoma trd in primerljiv z vsako kvalitetno plastično maso. Če se ohladi še predno ste zadovoljni z končnim izdelkom ga ponovno segrejete in dokončate. Ko izdelka ne potrebujete več ga z kopeljo v vroči vodi spet lahko preoblikujete v popolnoma novo obliko.

OBDELUJEMO JO NA NIZKIH TEMPERATURAH : Polimorfno termo labilno plastiko oblikujete pri relativno nizki temperaturi (42°C ali 62°C) in se strdi pri sobni temperaturi. Že samo to dejstvo jo naredi primerno za uporabo na področjih, kjer doslej ni bilo ustrezne rešitve.

UPORABITE JO ZNOVA IN ZNOVA:  Polimorfno termo labilno plastiko lahko oblikujete znova in znova. Niste zadovoljni z izdelkom ? Ni problema ... potopite ga v vročo vodo in začnite znova !

NE POTREBUJETE POSEBNIH ORODIJ IN AKTIVATORJEV: Nobenih dvomljivih in potencialno nevarnih kemikalij ... preprosto potopite polimorfno termo labilno plastiko v vročo vodo, jo postavite v pečico ali jo zmehčajte z sušilcem za lase ... a vseeno pazite da se ne opečete, zato raje počakajte trenutek ali dva preden pričnete z materializacijo vaše ideje!

V 48 stranski brošuri vam ponujamo nasvete iz prakse in več kot 1000 kreativnih idej - kliknite na sliko za ogled !

Izdelkov: 8

na stran

Izdelkov: 8

na stran

Imate kakršnakoli vprašanje o izdelkih iz skupine Termoplastični polimer?

Pokličite nas na telefon (01) 541 51 60, (04) 234 33 33 in (05) 630 1 630 in z veseljem vam bomo odgovorili na kakršna koli vprašanja o izbiri izdelkov iz skupine Termoplastični polimer. Pokličite nas ali pa nas obiščite v Kranju, Ljubljani in Kopru in skupaj bomo poiskali optimalno rešitev!