Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

BNC ženski panel

Šifra: 4/S5028

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ

Redna cena: €1,00

Spletna cena €0,90

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

 1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
 2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
 3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
 4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
 5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
 6. Z vami smo že več kot 25 let !
 7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

BNC za namestitev na ploščo.

BNC konektorji, vmestniki in zaključevalni členi se uporabljajo pri montaži in spajanje koaksialnih kablov, ki se večinoma uporabljajo za prenos zvoka, videa, antenskih in ostalih signalov. Pri izbiri BNC konektorja moramo biti pozorni na pravilno upornost glede na namen uporabe ! 

V ponudbi imamo :

 • Kabelski konektor : BNC je stisnjen na koncu vsakega fizičnega konca koaksialnega kabla
 • Konektor BNC T : se uporablja za spajanje vmesnika in dveh koncev omrežnega kabla.
 • Podaljševalni konektor BNC : se uporablja za povezovanje dveh kosov  koaksialnega kabla in s tem se poveča dolžina logičnega segmenta.
 • Prekonektor BNC ženski/ženski :  služi kot podaljšek (imenovan tudi I člen)
 • Zaključni člen BNC :absorbira signale in se uporablja za zaključevanje vodila na vsakem koncu kabla. Zaključni člen BNC z uporom zaključi konec kabla, da absorbira signale, da ne pride do odboja.
Dodatne informacije
DELKO KODA 4/S5028
Proizvajalec Razni