Dostava

STROŠKI DOSTAVE

Cena pošiljanja paketa v Sloveniji je enotna: 3,90 EUR z DDV za paket.

Izkoristite ugodnost brezplačne poštnine naročenega blaga, katerega končna vrednost presega 30 EUR (z ddv).

DOBAVNI ROK

Vsa naročila iz spletne trgovine , prejeta do 14. ure, razen sobote, nedelje in praznikov bodo obdelana in poslana še isti dan.
Da bi vam naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot.

Običajno je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Prevoz nevarnih snovi ( na primer akumulatroji z priloženo kislino) opravlja podjetje City Express d.o.o.

Če vas ob dostavi ni na izbranem naslovu,  lahko paket prevzamete na najbližji pošti.
Obstaja tudi možnost pošiljanja preko drugih ponudnikov paketnih dostav, vendar nas morate o tem obvestiti!

OSEBNI PREVZEM

Blago  lahko prevzamete tudi osebno v naši trgovini v Ljubljani, vendar najkasneje v roku 5 delovnih dni po prejemu obvestila, da je blago pripravljeno za izdajo. Pri naročilu morate obvezno kot način dostave izbrati "Lastni prevzem naročila v trgovini".

Blago lahko prevzamete vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 9.00 in 20.00 uro, ter v soboto med 9.00 in 14.00 na naslovu Delko d.o.o., BTC Šmartinska 152 v Ljubljani.

Poleg tega, da ne plačate stroškov dostave, lahko tudi izkoristite priložnost za pogovor z našimi prodajalci, ki vam bodo radi svetovali o uporabi kupljenih izdelkov ali o prihodnjih nakupih.

POMOČ PRI ODPRAVLJANJU NAPAK  POŠTNIH STORITEV

Najbližjo pošto pokličite po telefonu (seznam pošt s pripadajočimi telefonskimi številkami se nahaja na: http://www.posta.si, s klikom na območje se odprejo pošte posamezne poslovne enote) in sporočite pomanjkljivost.

Pošta Slovenije posluje v skladu z zakonodajo s področja poštnih storitev, več o tem si lahko pogledate na http://www.posta.si

POŠKODOVANE POŠILJKE

V kolikor sumite, da je bila pošiljka med dostavo poškodovana, prejeto blago preglejte takoj in ob prisotnosti poštnega delavca. Vse kasnejše reklamacije poškodb blaga prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih tudi naše podjetje ne more rešiti. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, katerega je poštni delavec dolžan podpisati.

Še posebej bodite pozorni na blago, ki ima nalepko STEKLO, LOMLJIVO ali kaj podobnega. Kakršnokoli žvenketanje pri manipuliranju je verjetno znak za razbito vsebino kar seveda obravnavamo kot poškodbo pri dostavi. Priporočljivo je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom. 

RAZPRODANI IZDELKI

V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni.

ODPADNA ELEKTRIČNA IN ELEKTRONSKA OPREMA (OEEO)

Spoštovani uporabniki naših izdelkov! Prosimo vas, da odpadne, stare in izrabljene aparate in naprave oddate v najbližjo zbiralnico izvajalca javne službe (komunalo) ali jih ob nakupu nove električne ali elektronske naprave oddate prodajalcu. S tem boste tudi vi prispevali k čistejšemu okolju.

Za odpadno električno in elektronsko opremo je zagotovljeno predpisano ravnanje v skladu z Uredbo o ravnanju z odpadno električno in elektronsko opremo (Ur.l. RS, št.  107/06 z vsemi spremembami in dopolnitvami). Zbiranje in predelavo vršijo pogodbeni partnerji družbe Interseroh.

ODPADNE BATERIJE IN AKUMULATORJI (OBA)

Spoštovani kupci baterij! Izpraznjene, stare in odpadne baterije ter akumulatorje lahko oddate na vseh prodajnih mestih v posebno označene posode.

Naše podjetje vrši zakonodajne obveznosti po Uredbi o ravnanju z baterijami in akumulatorji ter odpadnimi baterijemi in akumulatorji (Ur.l. RS, št. 87/08 z vsemi spremembami in dopolnitvami).   

Spoštovane kupce obveščamo, da je podjetje DELKO D.O.O.  vključeno v sistem ravnanja z odpadno embalažo, odpadno električno in elektronsko opremo in odpadnimi baterijami in akumulatorji družbe Interseroh. Prosimo vas, da embalažo izdelkov, ki jih kupujete pri nas, ločeno odlagate na komunalnih otokih in s tem prispevate k čistejšemu okolju. Stare, pokvarjene in odpadne električne aparate in baterije ter akumulatorje lahko brezplačno oddate najbližjemu izvajalcu javne službe ravnanja z odpadki - komunalno podjetje.

ČASI DOSTAVE MEDNARODNE DISTRIBUCIJE PAKETOV 

Vse  cene so v EUR in vsebujejo DDV.

Cona I Del. dni Cona II Del. dni Cona III Del. dni Cona IV Del. dni Cona V Del. dni Cona VI Del. dni
Belgija 5 Danska 7 Češka 5 Estonjia 8 Grčija 7  Bolgarija 6
Nemčija 4 Italija 4 Slovaška 5 Latvija 8 Irska 8 Norveška 8
Luksemburg 5     Francija 7 Romunija 6 Portugalska 6    
Avstrija 4     Madžarska 4 Finska 8 Švica 6    
Nizozemska 6     Poljska 5 Španija 6 Turčija 8    
        GBR 6 Švedska 7        
        Litva 5 Srbija 4        
        Hrvaška 4             

CENIK ZA OPRAVLJANJE MEDNARODNE DISTRIBUCIJE PAKETOV

Vse  cene so v EUR in vsebujejo DDV.

Destinacija naročilo do 50 € naročilo od 51-200  naročilo od 201-700  naročilo nad 700 
Cona I 10,00 € 12,00 € 15,00 € brezplačno
Cona II 14,00 € 16,00 € 18,00 € brezplačno
Cona III 15,00 € 17,00 € 19,00 € brezplačno
Cona IV 20,00 € 22,00 € 25,00 € brezplačno
Cona V 22,00 € 25,00 € 28,00 € brezplačno
Cona VI 24,00 € 27,00 € 30 glede na povpraševanje
 
  • Vse  cene so v EUR in vsebujejo DDV.