Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

Contacta Cement 12,5g

  • Lepilo za plastične makete
  • 12,5g
  • Vsebuje dozirno iglo
'Revell Contacta Professional' je narejeno za natančno nanašanje na plastične dele iz polisterina. Izredno fina votla igla omogoča mikro-fino, natančno lepljenje majhnih detajlov in po robovih prozornih delov plastike. To profesionalno lepilo je na voljo različnih pakiranjih.
Šifra: REVELL39608

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ
€3,55

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

  1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
  2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
  3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
  4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
  5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
  6. Z vami smo že več kot 25 let !
  7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

OPOZORILOVNETLJIVOZAUZITJE

NEVARNOST: VNETLJIVO. 
Ne uporabljajte v bližini toplote, isker ali plamena. Izogibajte se vsem virom vžiga. uporabljajte v dobro prezračevanem prostoru. Izogibajte se stiku z očmi in kožo. če draženje traja, poiščite zdravniško pomoč. Če pride do zaužitja, nemudoma obvestite center za zastrupitve, zdravnik ali sobo za izpuščanje.
Hranite izven dosega otrok.
Neposredni stik s kožo lahko povzroči draženje, suhost kože zaradi odstranjevanja maščob in dermatitisa. Vdihavanje lahko povzroči napake cnetralnem živčnem sistemu. Značilnosti so: slabost, glavobol, omotičnost, nezavest in obremenitve s prekomerno izpostavljenostjo pa celo smrt.
PRVA POMOČ:
V primeru stika z očmi takoj očistiti oči z veliko vode in dobiti zdravniško pomoč. V primeru vdihavanja se premaknite na svež zrak. Če je oseba omotična zaradi hlapov, se naj nemudoma pomaknite na svež zrak in poiščite zdravniško pomoč. V primeru stika s kožo, umijte kožo z milom in vodo. Če simptomi trajajo, se posvetujte z zdravnikom. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč, vendar ne izzvati bruhanja.

Dodatne informacije
DELKO KODA REVELL39608
EAN koda 42027621
Proizvajalec Revell