Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

Fokker Dr. 1 Triplane

 • Merilo: 1:72
 • Težavnost 3
 • Samostojni model
 • Plastična maketa
Šifra: REVELL04116

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ
€9,00

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

 1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
 2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
 3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
 4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
 5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
 6. Z vami smo že več kot 25 let !
 7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

Težavna stopnja: 3
Merilo: 1:72
Dolžina: 81 mm
Razpon kril: 101 mm
Število sestavnih delov: 37

TRIVIA:


OPOMBA:
Težavnostne stopnje ocenjujemo po lestvici (ang. LEVEL) od 1 do 5:


LEVEL 1: Začetniški nivo. Vsi izdelki označeni s to stopnjo, so primerni za otroke do 8 leta starosti. Modelčki so narejeni bolj robustno, ni jih potrebno barvati in lepit ter imajo malo delov. Namenjeni so igranju. Čas sestavljanja cca. 30 min.


LEVEL 2: Napredni začetniški nivo. Vsi izdelki označeni s to stopnjo, so primerni za otroke do 10 leta starosti. Imajo malenkost več sestavnih delov (do 50 kosov), ki so že pobarvani in okrašeni z oznakami. Ni jih potrebno lepiti. Modeli so primerni za igranje in zbiranje. Čas sestavljanja cca. 60 min.


LEVEL 3: Napredni nivo. Vsi izdelki označeni s to stopnjo, so primerni za osebe nad 10 let starosti. To je skoraj najbolj razširjena kategorija med REVELL izdelki in tudi zelo zabavna stopnja. Večina, če ne skoraj vsi modeli merila 1:144, 1:100 in 1:72 spadajo sem. Te modele je potrebno lepiti, barvati in na končni izdelek nanesti še ustrezne priložene oznake. Modeli imajo med 20 do 100 sestavnih delov. Čas sestavljanja 8 ure ali več. Odvisno predvsem od natančnosti posameznika in detajlov, ki jih želi izpostaviti.


LEVEL 4: Zahteven nivo. Vsi izdelki označeni s to stopnjo, so primerni za osebe nad 15 let starosti. Tu je že potrebno uporabiti malo več znanja in veščin pri sestavljanju in barvanju modelov. Na tej stopni, veliko ljudi zamenja čopič z airbrushom, za boljši končni efekt. Sem spadajo predvsem večji modeli merila 1:48, 1:32, 1:24, 1:12. Modeli imajo med 100 in 200 sestavnih delov. Čas izgradnje cca 3 – 5 dni. Odvisno predvsem od natančnosti posameznika in detajlov, ki jih želi izpostaviti.


LEVEL 5: Zelo zahteven nivo. Vsi izdelki označeni s to stopnjo, so primerni za osebe nad 20 let starosti. Ta stopnja zahteva veliko znanja in veščin pri sestavi, predvsem pa pri barvanju. Ti modeli imajo običajno več, kot 200 sestavnih delov in od modelarja zahtevajo tudi veliko časa. Lahko tudi do 1 mesec. Zopet čas zavisi predvsem od natančnosti posameznika in detajlov, ki jih želi izpostaviti. V to kategorijo spadajo makete meril vseh stopenj.

Kaj potrebujem za izdelavo? (minimalna priporočila)


LEVEL 1 Le dobro voljo in čas.

LEVEL 2 Tu potrebujemo male ščipalke.

LEVEL 3 Tu potrebujemo, rezalna površina A4 ali A3, dober Olfa nož ali skalpel, male ščipalke, mehke sintetične čopiče velikosti od 4 do 0, pincete, vodo (če barvamo z akrilnimi barvami in za nanos nalepk), maskirni lepilni trak, in pilce.

LEVEL 4 Tu potrebujemo vse zgoraj naštete stvari poleg tega pa še razne dodatke, ki niso nujne a olajšajo delo oz. pomagajo dosegati boljše končne rezultate. Sem spada, preparati za nanos nalepk (npr. mico set, micro sol), različna lepila, fini čopiči 1 do 000, posebni silikonski čopiči za maskirno maso, plastični kit, ročni vrtalnik, pile grobosti, temeljne barve, laki, alkoholni robčki, palčke za ušesa, ravnilo.

LEVEL 5 Na tem nivoju potrebujemo vse kar je v LEVEL 3 in 4, ter dodamo, airbrush in z njim povezan pribor ter barve. Na tej stopnji modelar sam najbolje ve, kaj potrebuje za delo.

Dodatne informacije
DELKO KODA REVELL04116
EAN koda 4009803041162
Proizvajalec Revell
Tip makete Starodobna letala
Težavnostna stopnja Level 3
Merilo 1:72
Pakiranje SAMOSTOJNI MODEL