Kliknite "Povečaj sliko" za ogled slike v večji velikosti !

EFEKT SVEŽEGA BLATA

Efekt svežega blata iz Emaila.Izdelek, ki posnema naravno sveže blato. Ta temno rjav emajl efekt je primeren za ustvarjanje blatnih površin. Lahko ga zmešate z mavcem da ustvarite volumen. Nanesite s čopičem ali airbrushem, nato pa s čistim vlažnim čopičem obdelujte efekt. Uporabite ga za kolesa, gosenice in na trupu vozila, da dosežete najbolj realen učinek.
Šifra: AK016

Razpoložljivost: Na zalogi

KP KR LJ
€4,86

Cena dostave - brezplačna dostava za vsa naročila nad 10 €
Pri vsakem vašem nakupu v skupnem znesku nad 10 € je dostava za celotno naročilo brezplačna (velja za celoten teritorij R Slovenija) !

Pri nakupu do 10 € je cena dostave 3,9 €.

Seveda pa lahko naročene izdelke v etrgovini takoj prevzamete v naših trgovinah s vašo številko naročila (dobite jo po emailu ob naročilu) brez stroškov dostave (seveda to velja tudi za naročila pod 10 €)!

Kaj je redna cena?
Redna cena je označena s sivo oziroma črno barvo in velja za neregistrirane uporabnike, ki bodo s strokovno pomočjo prodajalcev nakup opravili neposredno v naših prodajalnah. Cena vsebuje DDV. V primeru, da vam ne moremo ponuditi (nižje) spletne cene, je redna cena veljavna tudi za vse nakupe registriranih kupcev v naši spletni trgovini.

Kaj je spletna cena?
Spletna cena je označena z rdečo barvo velja za vse registrirane kupce spletne trgovine www.delko.si. Registrirani kupec postanete ob oddaji naročila preko spletne košarice na spletnem mestu www.delko.si. Cena vsebuje DDV.

Zakaj  kupovati v Delko d.o.o.o ?

  1. Izdelki so na zalogi v naših skladiščih, zato vaše naročilo lahko po potrjenem spletnem naročilu takoj prevzamete  v Ljubljani, Kranju ali Kopru brez poštnine ali kakršnih koli doplačil - to seveda velja tudi za naročila pod 10 €!
  2. Poštnina za naročila do 10 €  je 3.90 €. Nad tem zneskom poštnino krijemo mi!
  3. Naročila odpošljemo dnevno ob 16.00
  4. Varen nakup: če vam izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni ter nam ga vrnete (v roku nadaljnih 14 dni), mi pa vam vrnemo denar. Plačate le povratno poštnino!
  5. Varen postopek nakupa preko SSL šifrirane povezave
  6. Z vami smo že več kot 25 let !
  7. V naših skladiščih je stalno na zalogi več kot 20.000 artiklov

 

 

 

Opis

gorljivo opozorilo ne zauzij

Barve lahko uporabljajo samo odrasle (polnoletne) osebe


POZOR: Vnetljivo! Email tekočina. Hraniti izven dosega otrok in stran od virov toplote ali vžiga. Posoda mora biti zmeraj dobro zaprta. Pazite, da sredstvo ne pride v kontakt z kožo, očmi ali v usta. Ne inhalirajte hlapov. Uporabljajte v dobro prezračenih prostorih. Pred uporabo pretresite. Hranite v temnih prostorih izven dosega sončnih žarkov. Po končani uporabi operite roke z vodo. Če pride vsebina steklenice v stik z očmi, hitro operite oko vsaj 15min s tekočo vodo in nemudoma poiščite zdravniško pomoč. Če pride tekočina v stik s kožo, jo operite z veliko mila in vode. V primeru, da zaužijete izdelek, nemudoma poiščite zdravniško pomoč. Izdelek hranite izven dosega otrok!

Video

Dodatne informacije
DELKO KODA AK016
EAN koda 8436535570169
Proizvajalec AK Interactive